Поминути життя, помирати..

Константин Матаков
***


Поминути життя, помирати,
Полягти на вiйнi серед поля
Побажати побачення з небом,
Де спокуси нема, є спокута,

Почуття пережити блаженне,
Що вагiтнiсть землею позаду
Як iти дощ на Юрiя буде,
Не забути свiчадо на цвинтар..

             160717