Пропаще...

Лавинна Грейс
Так гАряче, млосно,
Скуйовджені косми.
Спітнілі вкрай руки,
Між стегон - базука.
То ти - незрівняний,
Та ж я - мовби п'яна.
Все єство: тремтяче,
Від кайфу ще плачу,
Чи може вже й гину,
Вщент здерті коліна.
Пропаща най в позі,
Наш Секс на підлозі...