I знову конi, цигани...

Ольга Липа
І знову коні, і цигани,
Твою свідомість все ятрять...
Та  коник юний на жупані,
І очі полум'ям горять...


Пісні проллються над лиманом,
Гітари змовкнуть до зорі,
Промчиться вітер ураганом,
І встане сонце на горі...


Нехай цвітуть троянди в гаю,
А в полі вітер буде каятись...
Хай сонце раде небо-краю,
Отаманові вічно маятись...

***

Картина "Мій найдорожчий кузен, Ярослав Грибіник у рідній садибі"... Варіації на тему коні, цигани, дороги, Ярославчик... Автор картини - Ольга Липа)