Коник

Евгений Рослик
Коник зелененький
Скачіть веселенько.
Отут біля річки
Висока травичка.

А у траві жаба
Зелена незграба.
Сидить та пильнує,
Коника полює.

Стережися коник,
Мій співучий дзвоник,
Всюди придивляйся
Та й остерігайся.

В траві зелененькій
Не йди далеченько.
Там э жаба хвацька.
З’їсть тебе зненацька