Хвилинне щастя, життя змережить...

Геннадий Сивак
Хвилинне щастя, життя змережить,
Але залишить слід сумний,
Бо вартові стоять на вежах,
За честь вони ведуть свій бій...

Господнє око завжди над нами,
Гріховні справи діють   проти нас…
Ми відповідні перед зірками,
 Дійсність наша, з  журбою в одночас…

Автор  Геннадій  Сівак.
13 липня 2017 року.