Хиба Вы бачилы такэ?

Анатолий Новиков 1
Такэ, колы вы бачилы, хоть хто-то?
Встричать гостей прыйшла пора.
А им, блинов попробовать охота,
Тих, шо казачкы жарят вже з утра.

Там казаки, и пляшуть, и спивають,
На всю станыцю чуть от куреня.
И дэ блынами щедро угощають,
Про цэ ужзнаете сейчас вы от меня!

Я, по секрету, сокращаю ожиданья:
Усих накормым, кажный будэ рад,
Такого, як у нас, нэма нидэ гулянья!
Блины горячи на столе уже стоят!

25 июля 2017 г.