Врелина. Софиjа Измаjлова

Веселинка Стойкович
Стигла врелина
свежини јутра рада
жаба под грмом


Софья Измайлова

Пришла к нам жара
прохладе утра рада
жаба под кустом


Фотографија: Веселинка Стојковић