Здрастуй, новий день!

Михаил Онищенко2
   Здрастуй,  новий  день!

Здрастуй,  новий  день!
Ми  ранесенько  встали.
І   нумо  до  справ,
Часи  інші  настали.

Ніч  темна  пройшла,
Кругом  день  білий.
Тож  не  гаймось,
Усі,  хто  умілий.

Щоб  дійти  до  мети,
Нам  ще  довго  йти.
І  робити  справу,
Будувати  державу.

І  ніхто,  крім  нас,
Так  вже  вибрав  час.
В  путі – гуртує  діло,
Вийде.  Як  ми  хотіли.

Здрастуй,  новий  день…

   07:55.23.07.2017.