Тримайте стiни тiнi силует

Настасья Сидорушка
Тримайте стіни тіні силует,
Пірнає день несамовито в ніч.
Нездужає душа, коли дует
Стає наповнений словами протиріч.

Замріть гудки словами в телефоні.
Мовчання розтинає мов кинжал,
Коли втрачають трепіт свій долоні
І більше не кидає серце в жар.

Заповнить океан - це тихий спокій.
Шукай мій голос - бо наосліп йти
Я називаю почуття - високі,
Коли від них не хочеться втекти.