Г мн школи 2

Николай Мотков
                Гімн школи № 2
Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков
                Ведуть шляхи до шкільного порогу,   
                В учбовий заклад праці й навчання,
                В зірковий храм, в світ учнівського  своду,
                В любиму школу дивного життя,
                Святковий двір в розкішних квітах сяє,
                Палають очі дітлахів, батьків,
                Яскраве свято починає школа,
                Чудовий день шановних вчителів

                Приспів
                Да здрастуй школа  - праці й навчання,
                Да здрастуй школа - плідного життя,
                Да здрастуй школа - пристань дітлахів,
                Віват сучасний заклад вчителів,
                Да здрастуй школа - світлого  життя,
                Да здрастуй школа - флагман майбуття,
                Да здрастуй школа - світ знань дітлахів,
                Віват зірковий заклад вчителів

                Нарядна школа, вчителі, директор,
                Знайомий дзвоник радісно дзвенить,
                Емблема школи - наш яскравий вектор,
                Вітчизни стяг над школою царить,
                Лунає Гімн Державний урочистий,
                Серця палають, радість на вустах,
                Чарівний дворик любий, променистий,
                Відомий, файний в селах і містах   
               
               
                Знання, свій досвіт чинної науки,
                По Світу, по Європі пронесем,
                Досягнення, традиції, заслуги,
                К олімпу слави гідно вознесем,
                Загальна, неповторна втора школа,
                Ти наша гордість, юності життя,
                Місцева зірка, наша ореола,
                З тобою разом йдемо в майбуття