Зам1лаванасць

Анна Атрощенко
Стаю ля вербаў ніцых,
Шапчу малітву Богу...
І буду зноў дзівіцца
На луг, і на дарогу.

І цешыць вочы сонца,
Цалуе аблачынку.
Люблю свой край бясконца,
І кожную травінку!
               21.07.2017.