плеЯДи...

Лавинна Грейс
Відкотилася хвиля з хтивості...
Я гадала, що то вже й марево.
Та коли зустріч мя наснилася,
Запалало все знов Стожарами...
Спалахнуло все, як Плеядами
З кольоровими мерехтіннями.
І по крові як струм розрядами,
А у мозку - лиш ти видіннями...