Моя - i все... За будь-яких обставин...

Миклош Форма
Моя – і все... За будь-яких обставин...
У сніг і дощ. Під снігом і дощем.
До днів останніх маю бути право
з тобою... Тут для рими треба "щем".

І буде щем. Він є. Уже присутній.
Він до сльози загострить відчуття.
Зі щемом уявляється майбутнє.
Зі щемом проживається життя.

А що було без щему – вже забули.
Не знаю, чи тече без щему кров.
Любов – останній для для душі притулок,
і як любов без щему – не любов...