А сильнiше любити - можливо? Напевне, що нi

Миклош Форма
А сильніше любити – можливо? Напевне, що ні.
Неможливо любити сильніше, ніж сталось між нами.
І настільки щасливими я ще не марився снами.
Ти настільки щасливою в снах не з’являлась мені.

А сильніше любити – потрібно? Не варто – не жди
ні любові сильнішої, ні почуттів надсильніших.
Можеш тільки казковості більше додати у вірші.
І на пошук від мене в обійми чужі не іди.

А сильніше любити – захочеш? Наївних питань
я тобі не задам – це безглузді і зайві питання:
не було, і нема, і не буде сильніше бажання,
бо немає на світі нікого, крім нас і бажань...