Наворожи менi, баристо...

Виктория Барановская
Наворожи мені, баристо,

Малюнком кави щастя й долю,

Хай посміхнуться променисто

Вони до мене мимоволі.

 

Нехай огорнуть ароматом

Зерна, ванілі та кориці,

Відіб'ються молочним кадром

У кавовій цій кінострічці.

 

Чаклуй, баристо, над малюнком

Натхненно-тонко, філігранно,

Шукатиму в нім порятунку

Та спокій для душі жаданий...

            

                м. Донецьк, 17.07.2017