Всякое бывало. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Усе бувало

«Часи були непевні, лиховісні.
Як хмари в небі, купчилась війна.
А це кохання почалося з пісні.
Могло урватись тільки, як струна».
   Ліна Костенко

Усе бувало. Хмари заридають,
На лихо нам посипляться дощі…
«Чи ти зі мною будеш?» - не питаю,
Моє травневе сонечко душі.

Гримить далеко. Це війна, чи грози?
Чи вирвами укриється рілля?
Твоє кохання – веселкова проза,
Моє – садами зкріплена земля,

Що цвіт весняний щедро породила.
Минеться лихо. Рани заростуть.
В словах твоїх така велика сила,
Що і зимою яблуні цвітуть
22.05.2017