Ийизвач за зи къилихдиз лянетар...

Пакизат Фатуллаева
* * *
Ийизвач за зи къилихдиз лянетар,
Есирнавай вун инсафсуз ханлухда:
Жуван девлет чуьнуьхзава сандухда,
Истемишиз ви сабурдин няметар.

Ик1 сад-садал расал хьуна къан ава,
Кузва чи рагъ лацу чилел хъен тийиз,
Гъил-гъилеваз, вакай хабар жен тийиз,
Чи арада виш йисарин сан ава.