Качур

Евгений Рослик
Жив у мене качур
Молодий, красивий.
Як барон неначе
Дуже горделивий.

З курками не дружить,
Індиків не знає
І гусей не любить.
Лиш себе вважає.

Качур разглядає
Себе у калюжі.
Всяк у дворі знає:
Він красивий дуже.

Якось закохався
Качур у качечку.
На весь світ пишався
Кожному яєчку.

Та вже й каченята,
Ніде правди діти,
Всі на нього схожі.
Авжеж, його діти!