заплети в мо коси зор

Надежда Рубан
Заплети в мої коси зорі,
Прихили мені місяць з неба,
Засвіти мені сонцем надворі,
І нічого більше не треба.

Візьми мої руки у свої,
Зігрій їх вогнем свого серця,
Дай напитись водиці живої,
Що в душі твого озерця.

Скупай мене в морі кохання ,
Хай понесуть мене хвилі,
Тобі я лишень подарую ,
Почуття гарячі і щирі.


Автор :Н.П.Рубан.