Перемог бажаю

Клавдия Дмитрив
Любко вийшов,заспівав-
Усіх суддів він підняв.
Ще й підвів  він усю залу,
Але цього було мало.

Вирішив він далі йти,
Щоби знов  перемогти,
Щоб гордились ним усі:
Навіть старі дідусі.

Взяв собі він  за мету:
‘’Усі кастенги пройду,
Переможу в усіх турах
У столичних сірих мурах.

Від мети не відступлюсь,
Всім зі  сцени я вклонюсь,
Заспіваю пісню щиро
Й переможу знову з миром!’’

Молодець!Йому -повага,
Слухачів усіх  - увага.
Перемог тільки бажаю,
Бо вже Любка давно знаю.

15.07.2017 р.