Квiтнуть маки

Вера Свистун
Кохання квітне, наче маки при дорозі -
колише вітер ніжний вінчик пелюстків...
Не вибачайся, я пробачити не в змозі,
бо ще люблю, а ти мене не долюбив.

        Квітнуть маки, маки квітнуть,
        і з очей знімають втому,
        розлітаються по світу...
        Де шукати? Невідомо.
        Де шукати, де шукати, де шукати?
        Невідомо...

Хмільного трунку не буває забагато.
Моє кохання - чисте поле після жнив.
Чекання - втіха для обох. Чекати варто!
Я ще люблю, а ти мене - не долюбив.

        Квітнуть маки, маки квітнуть,
        і з очей знімають втому,
        розлітаються по світу...
        Де шукати? Невідомо.
        Де шукати, де шукати, де шукати?
        Невідомо...

        Квітнуть маки... Маки квітнуть...