Осеннее золото

Людмила Станоженко
Дмитро Луценко                Дмитрий Луценко
               
Багряний лист, як цвіт кружля,         Листва багрянцем закружит,
Шумлять отави молодо.                Трава – на месте скошенной.
Чого ж, чого вдягла земля              Земля наряды поносить
Рясне осіннє золото?                Зачем берет у осени?
Втрача в гаю верба густа               Редеет ивушки коса,
Листки зеленорунисті.                Краса зеленорунная.
А я гублю ясні літа,                А я гублю свои года
Своєї юності.                Такие юные.

         Приспів:                Припев:   
Літа на зиму повернули,                Лета к зиме вот привести
Пливуть в осінній хмурості.            Смогли, гонимы тучами.
А я люблю, а я люблю,                А я себя, как в юности,   
Люблю, як в юності!                Любовью мучаю.

Пора весни до мене знов                Пора весны ко мне опять
Не вернеться із вирію.                Не возвратится с птицами.
Щасливих днів п’янку любов,            Счастливых трелей не унять -
Як пісню серця, вимрію.                То песня сердца снится мне.
Багряний лист в гаях кружля,           А в рощах – листьев карусель,
Шумлять отави молодо.                Шумят отавы молодо. 
Чого ж, чого вдягла земля              Земля, накрылась ты зачем
Осіннє золото?..                Осенним золотом?