За мить висихають сльози

Дина Пугачёва
Коли не вщухає вітер,
за мить висихають сльози,
так - нібито він їх витер,
аж дотиком вії зморозив.
Тому вони довго тремтіли
розгублено та бентежно,
і дотиків знову хотіли
ласкавих його, обережних.