Моя Свiтлосте мамо!

Виктория Барановская
Моя Світлосте мамо!
Тиха радість і чар!
З плином часу, з роками
Все цінніший цей дар:

Твоя посмішка й очі,
Клопіт твій повсякчас,
І без сну дні та ночі,
І неспокій за нас,

Твої слушні поради,
І терпіння, й Любов,
Твоє вміння прощати
І окрилювать знов.

Моя Світлосте мамо!
З різних міст і країн
Цвіт-душі твоїй храму
Мiй доземний уклін!

             м. Донецьк, 13.07.2017