Дощ за в кном, та ще л то надвор

Клавдия Дмитрив
Дощ за вікном,та ще  літо надворі,
Співають птахи без упину  в  гаю.
Хмари в небі пливуть,мов  кораблики в морі,
Та зозулі в гаю вже ,на жаль,не кують .

Дощ за вікном,та ще літо надворі,
Листя дубове  від крапель дзвенить.
Богу я вдячна і вдячна я долі,
Що маю  талант так писать і  творить.

Дощ за вікном,та ще  літо надворі
І струна в скрипаля  дуже ніжно бринить.
Вилітають вірші,мов птахи,що на волі,
А бажання  творити ще  більше горить.

13. 07 .2017 р.