Я залишу тобi голос

Миклош Форма
Я залишу тобі голос – той, зі студії, він чіткіший.
Той, записаний професійно на модернові носії.
Я тоді начитав багато, а хотілось – іще більше.
Кілька слів і рядків – вірші, що для тебе створив, мої.

І тоді буду скрізь з тобою – неперечливий і слухняний.
Хочеш чути – і увімкнула, захотіла – і я мовчу.
Забажала – скажу: «Добрий Вечір». Побажала – скажу: «Добрий Ранок».
Для інтиму – зробиш тихіше, зробиш голосно – закричу...

Я залишу тобі хвилі всіх закоханих інтонацій.
Зроблю наголоси логічні там, де тільки захочеш ти.
Не для залів і стадіонів, не для слави, не для овацій:
Я тобі залишу голос – кращі ліки від пустоти...