Хотiла б я жити в мiсцi...

Виктория Барановская
Хотіла б я жити в місці,
Де тихо плюскоче ріка,
Де осінь проллється листям
Й хода моя буде легка,

Де зими в криги одягнуь
І м'яко огорнуть у пух,
Де пісню вітри затягнуть,
Якої жадатиме слух,

І де навесні проллється
Небо у свіжість лук,
І де відпочине серце,
Зболене від розлук,

Де літо не обпікає
Відлунням забутих фраз...
Плодами під ноги лягає
Медово-яблучний Спас...

              м. Донецьк, 11.07.2017