Перемога для Любомира Курташа

Клавдия Дмитрив
Перемога!Тільки перемога!
Впевнено ішов він до мети,
Хоч неблизькою  була  ця  дорога,
Але не міг він конкурс не пройти.

Він заспівав,як соловейко  в гаї,
Мурашки аж пробіглися в усіх.
До співу він талант від Бога має
І не співать йому-це  був би просто гріх.

Він своїм співом всіх підвів на  ноги,
Заполонив суддівськії серця.
Не було в нього сумніву й  тривоги
І з перемогою в душі він до кінця.

Це перемога над самим собою,
Це лиш початок здійснення  мети.
Бажання й настрій взяв він із собою
Й не мав  він права  не перемогти!

Я в захваті від співу,від людини,
Від голосу й жаги перемогти.
Цей голос,мов пташина в небі лине.
Тримати  так і дальше  так іти!

Нехай Господь завжди допомагає,
А Мати Божа візьме  під покров,
Хай Ангел ні на мить не  залишає
Й на сцени виходити знов і знов!

11.07.2017 р.