229 Ружа. Роза

Веселинка Стойкович
Искрице
 
Ружа
Именом твојим што се зове.
Уз прозор ми цвета.
*
Ружа
Мило име твоје што носи.
Уз прозор ми цьвти.


Препев на руски језик:
Софија Измајлова

Роза,
что именем твоим зовется,
у окна моего цветёт.


Фотографија: Софија Измајлова