Чекаю сонця!

Мария Зубрий
Світанок співом птахи прославляють,
У травах ніч розсипала росу.
Чекаю сонця! всі його чекають!
Воно несе нам силу і красу!

В медових сотах сонячного світла,
В мереживі ясно-зелених крон.
Розкрилась дивовижна жовта квітка,
Осяявши небесно-синій фон.

Спинилась мить, коли творилось диво!
Затамувався подих від краси!
День усміхнувся - ти тепер щаслива!
Бери цю радість - людям віднеси!