бо

Марина Гареева
Бо до метрики смерті
докладено посвідку долі,
бо у слові ''кохання'' є я
та немає тебе,
бо стежки до Голгофи
призводять украй випадково,
а на крайній випадок є натовп,
який доведе

до солоного щастя:
не бачити сизе каміння,
непритомного щастя:
не чути, хто кине в лице...
Бо до виду 'людина'
докладено припис ''невинна''.

Просто стежка пожертви
скривавлений хрестик несе.


29 червня 2017