Блакить незаймана розлита в вишинi

Лариса Малюгина Донецк
Блакить незаймана розлита в вишині.
Барвиста осінь лагідна сьогодні.
А сонце на грайливому коні
Хай швидко мчить,
Все ж літа не воротить!..
Не повернеш пройдешнi дні...
Лише чекання нового пришестя.
І біля ніг від вітерця тремтить
Рудим звірятком на і'мя "Шелестя"
Опале листя...