З днем народження..

Светлана Камышная
З днем народження україночко!
Хай в любові ідуть літа,
І хай будуть там всі відтінки,
Щоб щоранку душа зліта,
Насолоджуся всі хвилинки,
Пести з радістю, далі вчись,
Бо життя тане мов льодинка,
Віруй в Господа і молись!
Хай дарує Він все для користі,
Все для мудрості і добра,
Щоб здоров’ячко не забулося,
Бо така наша йде пора.