Sister Soroptimist

Светлана Камышная
Є сестри по духу, по крові,
Є сестри по вірі землі,
Є сестри по випадку, долі,
Ви Сестри скажу взагалі!
Благі нас діла породнили,
Зібрали всіх кращих сестер,
Ви Сестри в роботі на ділі,
А це головне відтепер.
Нас дуже багато у світі,
В єднанні  ми всі живемо,
Добра і любові ми діти,
Вогонь у серцях несемо.
Блакитним і жовтим струмочком,
Доріжка тече за для благ,
Ми матері, сестри і дочки,
Багато в тім є переваг.
Ми світ захистимо любов’ю,
Ми дружби збудуємо міст,
Тому я щаслива від того,
Що звуть нас всіх Сороптиміст!