Считалка для детей про пчёлку Бена

Андрей Полулях
One, two, three,
I' m a bee,
I can fly
In the sky.

Four and five,
It's my life.

Six, seven, eight,
I'm here, wait!

Nine and ten,
Call me Ben.

6.07. 2017 год. 10 час.10 мин.