Королева квiток

Ольга Липа
Королева квіток духмяніла у саду
Пелюстки ніби шовк, розпускалися вранці...
О, як пахли бутони сестри зорепаду,
А в дівчат усі щоки на світанку  в рум'янці...


Та вона наречена лиш для місяця в полі,
Золотиться той хлопець в небеснім  жупані...
Ну а їх благодать у просторі і волі,
Дише  хмарою Долі прекрасная пані...