Марить над я

Анастасия Ваниль
Любов'ю сповитая мрія
Фарбує краплини буття
І марить нам сонцем надія
Поринута в зірок майбуття.

Співає свірчок в закуточку,
А на полі калина росте,
Сповиває мати дочку,
Що янгелом в цім краї зросте.

Літак по небу літає
І птах свою пісню співає
Та річка кульгаво пливе,
І всі струмочки зове.