Къыйын ашай юреклени тамурун

Адилгерей Минатуллаев
Оьзен сувдай бара мени оьмюрюм,
Бал ашатып, яда увну ютдуруп.
Къыйын ашай юреклени тамурун,
Гьалал ашны, гьарам этип къусдуруп.

О Аллагьым не гюнагьим бар мени,
Юрегимни даимликге йылатма.
Тилеймен мен бир уланпав бер энни,
Атын къоюп инимбизни къайтарма.