Армиягъа гетесен

Адилгерей Минатуллаев
Азиз иним бизге савбол этесен,
Муна бугюн армиягъа гетесен.
Дазу бойгъа асгер къуллугъунг кютме,
Къабул эт сен, иним яягъынг оьпме. 

Савбол этип инимни ёлгъа салдыкъ,
Эки айдан инимден кагъыз алдыкъ.
«Салам кагъыз йиберемен мен сизге,
Азиз агьлюм кагъыз гёзлеймен сизден». 

Анам охуй, эки къолу къартыллай,
Гёз тюбюнде гёзъяшлары йыртыллай.
Йыллар гетер, къайтарсан иним юртгъа,
Гёзъяш тёгер анамбыз яхшылыкъгъа.