мы праз гады идзем туды

Василий Асташко
Мы праз гады идзем туды
Куды нас кличыць гук прыроды
Туды дзе нашыя дзяды
Рабили не за узнагароды.

Мнеб у минулае вачыма
Такт вельми трэба зазирнуць
Але ж усе гэта не магчыма
Назад гады не адгарнуць.