Жмень

Владимир Кабердин
Вох і пахмурнае ж лета.
Дзень і ноч ідуць дажджы.
Вільгаць цяжкага паветра
замінае сэнс знайсці.

Змест патрэбны. Гэта ж ясна.
Для работы. Кожны дзень.
Толькі дождж...Ён не уласнасць.
Гаспадар дождж зместу...Жмень.