Salpar

Ольга-Алёна
 En catalan (на каталонском)

- Que fer per explicar tots els sentits?
 - Pots dir.
 - Que fer per estar junts?
 - Sentir.
 - Que fer si no m'estima?
 - Buscar un altre.
 - Que fer per ser felic?
 - Salpar a l'aire.