на далонях прынясу

Василий Асташко
На далонях прынясу лес вам лепшы мае дружа.
Бо кахаю вельми вас Беларусы мае дужа.
Хмары мы прагоним прэч бо працуем мы натхненна.
Ужывая сваю рэч сябар з сябрам мы штодзенна.

Мы наперад крочыць будзем праз гады  усе жыцце.
Мы жывем таму не згинем як камета у небыцце.
Я напэуна выйшау  з цемры болей не хачу туды.
Галава сивая дужа але ж душой я малады.

На далонях прынясу сонца и няхай вам ззяе
З вами быццам разум мой на роднай мове размауляе.