Звездная пыль украинский текст песни

Алена Пучча
Зірковий пил
1
Скажи за що мене караеш,
Холодним поглядом своїм…
Мене у темряві лишаєш…
На осліп бігти нема сил…
На осліп бігти нема сил…


Чому тобі я вже не мила…
Кохання то було,чи гріх?…
Нічого я   не розуміла…
Зрікався ти мене при всіх…
Зрікався ти мене при всіх…


припев-
Згасають твої почуття…
Зірки могутні теж згасають…
Підуть вони у небуття…
Зірковий пил лише лишають…

2
 Мине усе -жалю  нема…
і вже не боляче, а сумно…
Не знаю літо чи зима…
Навколо темрява сама! 
 Навколо темрява сама! 


Своєї досягнеш   мити…
Життя ще довге,
                і в ночі ,на самоті
 Іще не раз згадаєш ти,
Як  був коханим-саме ти…
Як був единим--саме ти…

Пр.