С тебе ще открия рая

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова


Като сърна те следвам доверчиво
през необятния житейски лес
и чувство сладко и тръпчиво
сърцето влюбено омайва днес.

Гори в очите ти вълшебна клада
От пламенен копнеж и скрита страст.
Пламти във вените кръвта ми млада,
душата тръпне в непознат екстаз.

И влюбена до безразсъдство свличам
бялата наметка – девственния срам.
Сърцето ми,щастливо,че обича
превръща се за тебе в ритуален храм.

Аз искам с тебе да открия Рая!
Следвам доверчиво мъжкия ти зов,
Защото само с тебе ще узная,
Как нов живот се ражда от любов.