Гюзгю бойда

Адилгерей Минатуллаев
Гюзгю бойда гёзел къызлар бир токътамай ягъына,
Тюрленелер, бойларына тагъымчакълар тагъыла.
Англап болмай яш оьрюмлер негер тагъына олар,
Гёзел къызлар гёрсетелер юреклерине ёллар.
 
Къызлар сюе яш уланлар бир оьзлени сюйгенни,
Гёзел къызлар саялы биз, сююв отда гюйгенни.
Азиз досум мен беремен юрегимни ачгъычын,
Киритине етсин учун, тюзлегенмен батчгъычын!