Друзям ранкове

Андрей Шевчук 3
Доброго, доброго ранку,
Друзі хороші  мої!
День нас чекає на ганку,
Відкривши обійми свої.
І я вам наснаги бажаю
Для ваших бажань і думок,
Любові до рідного краю,
Де пісню співає струмок,
Де спіють черешні і вишні,
Гілками махає вільха.
І знайте: Господь наш Всевишній
Нас хоче спасти від гріха!
          3 липня 2017 року.