Липень

Ирина Куценко Першакова
Лiтечко звабливе граэ квiтками,
Сонце яскраве свiтить над нами.
Ось уже й липень даруэ, до речi –
Ягоди спiлi на радiсть малечi.
В сад я пiду, назбираю малини,
А за селом - полуничнi долини.
Любо пишаеться рiдна земля,
Свiтом объята краiна моя!

02.07.17г.


фото Елены Гопций