То час такий, що все - не здорово

Миклош Форма
                Людмилі Давиденко

То час такий, що все – не здорово.
І повно тих – на все готових...
Хтось удає із себе хворого,
А більшість удає здорових...

Не я цей час непевний видумав.
Але мені у ньому жити.
Дивитись на рабів з огидою.
І сіяти свободи жито.

І залишатися нескореним.
Варити мед гіркої волі.
Пекти за інших душу соромом.
Маєстатично пити долю...

..............................

Людмила Давиденко. Моє Небо