Менi кажуть...

Антон Зани
Менi кажуть, що героi
Повiк не вмирають.
Чому ж тато мiй додому
Нiяк не вертае?

Кажуть, що душа його до Бога,
В небо полетiла,
I тепер менi без нього
Треба жить, мужнiти.

Я не хочу, щоби люди
На вiйнах вмирали,
Щоб мiж життям i безсмертям
Свiй путь обирали.

Я не хочу, щоби мами
Мужнiми ставали,
Щоби дiти без батькiв
В родинах зростали.

Хочу, щоб смiялись дiти,
Щоб були всi разом,
Щоб були усi щасливi
I мiцнiшi з часом.

Хочу, щоб сiяло сонце
У небi блакитнiм.
Щоб влiтав у нашi вiкна
Лише запах квiтiв.

12.09.2014 г.